Csapatépítő tréningre kvízt? Miért?

Szolgáltatásaink

Kvízjátékainkat elsősorban céges rendezvények, vacsorák, konferenciák, csapatépítő tréningek programjába ajánljuk, mert önfeledt, igényes, értékorientált szórakozást nyújtanak, amellett, hogy a csapatban gondolkodásra és együttműködésre sarkallanak.

Céges kvízjátékainkhoz 30-150 fős, igényes külső helyszínt is tudunk biztosítani a belvárosban, természetesen étel- és italfogyasztással egybekötve.

Céges kvíz megrendelés

Céges rendezvényekre történő kvíz megrendelések esetén minden esetben egyedi játékmenettel készülünk, amely egy könnyed, és nem véresen komoly versenyt szül a csapatok között. Vicces, vidám szórakoztató kérdéssort állítunk össze a cég profiljához és a résztvevők életkorához igazodóan, melynek összeállításába a megrendelő is beleszólhat. Több ezer kérdéssorunkból és 10 000-es nagyságrendű kérdésadatbázisunkból választjuk ki az igényeiknek legmegfelelőbb kvízkérdéseket.

A játék természetesen itt is csapatokban zajlik, amelyek 4-6 főből állnak. Egy-egy kvíz nagyságrendileg 24 és 300 fő között bonyolítható le élvezetesen  (24 fő esetén 6 db négyfős, 300 főnél 50 db hatfős csapattal játszunk). A játék során a kvízjátékosok olyan kérdéseket kapnak, amelyek rengeteg nevetést, érdekességet, hasznos és haszontalan információt nyújtanak, miközben próbára teszik a csapattagok együttműködési képességét.

A játékot profi kvízmester projektorral vetíti ki,  a csapatok pedig képes, hangos, feleletválasztós, párosítós, általános és kérdezz-felelek kérdésekben küzdenek meg egymással.

Áraink

2022. szeptember 1-jétől az alábbi árak érvényesek, bruttóban (0% ÁFA)  és magyar forintban (HUF) értendők.
Áraink tájékoztató jellegűek, a karácsonyi csúcsidőszakban ettől eltérő árazás is lehetséges, kérje egyedi árajánlatunkat!

Csapatépítő céges kvízjáték

49 főig: 65.000 Ft 50-75 főig: 78.000 Ft
76-100 főig: 110.000 Ft 101 főtől 130.000 Ft

Az ár tartalmazza a kvízjátékot az Önök által megadott helyszínen: 50-60 kérdés 5 vagy 6 különböző kérdéscsoportban, prezentáció, válaszlapok, professzionális kvízmester, népszerű játékmenet. Játékidő kb. 80-100 perc. Az ország bármely pontján, akár ismert sztárkvízmesterrel is!

Partnereink által biztosított helyszínre - étel- és italfogyasztással - a Helyszíneink menüpontban bemutatott helyek egyikén van lehetőség, ennek ára minden esetben  a helyszínnel történő egyéni megállapodás függvénye.

Ha egyedi, a cégükre vonatkozó kérdéseket is szeretnének a kvízjátékba, vagy egyedi árajánlatot kérnek, kérjük, vegyék fel a velünk a kapcsolatot.

Angol nyelvű kvíz +20.000 Ft
Kiszállás (Pest megyén kívüli helyszín) +30.000 Ft
Speciális, szűken vett tematikájú kvíz +15.000 Ft
Online kvíz (Youtube, Zoom) +20.000 Ft
Városvetélkedő 140.000 Ft
Ismert televíziós sztárkvízmester 400.000 Ft

Fesztiválok számára

Kvíz fesztiválon (illeszkedő tematikával) 40.0000 Ft.
64 kérdés 7 különböző kérdéscsoportban, prezentáció, válaszlapok, profi kvízmester. Játékidő kb. 120 perc.

Magánszemélyek számára

Esküvői kvíz 65.000 Ft
60 kérdés 6 különböző kérdéscsoportban esküvői tematikával, és az ifjú párra vonatkozó kérdésekkel a násznépnek. Prezentáció, válaszlapok, profi kvízmester. Játékidő kb. 90 perc.
Leány- vagy legénybúcsú 40.0000 Ft
60 kérdés 6 különböző kérdéscsoportban esküvői ill. ilyen eseményhez kapcsolódó tematikával, és az ifjú párra vonatkozó kérdésekkel  prezentáció, válaszlapok, profi kvízmester. Játékidő kb. 90 perc. Igény esetén helyszín biztosításával is!
Születésnapi kvíz  (egyedi) 40.0000 Ft
55kérdés 7 különböző kérdéscsoportban az ünnepelt születési dátumához, ill. születésnapjához kapcsolódó teljesen egyedi tematikával, Profi prezentáció ajándékba, kvízmester nélkül. Kvízmesterrel +10.000 Ft, igény esetén helyszín biztosításával is!

Kvízjátékunk

Kvízjátékunk játékmenete teljesen egyedi a világon (bár egyre több konkurensünk vesz át belőle általunk kitalált elemeket), nagyjából két év, és rengeteg játék kellett ahhoz, míg a tökéletes formátumot megtaláltuk.

Kérdéseink összeállításánál minden esetben törekszünk arra, hogy minden tématerületet és nehézségi szintet érintsünk, hogy mindenki megtalálja a számára ideális kérdést, legyen az bulvár, labdarúgás vagy szépirodalom akár.
A komolyabb kérdéseket igyekszünk könnyed, vicces kérdésekkel, képrejtvényekkel feloldani, hogy a jó hangulat garantált legyen. Céges kvízmegrendelések esetén inkább az utóbbira és az érdekességekre helyezzük a hangsúlyt a műveltségi, száraz kérdések helyett.
Hisszük, hogy az igazán jó kvízkérdés vagy érdekességet rejt magában, vagy olyan, hogy mindenféle előzetes ismeret nélkül logikai úton megfejthető.

Játékunkban a feleletválasztós, képes, hangos, párosítós kérdések szerepelnek, és persze nem hiányozhat belőle a kocsmakvízek slágere és fő esszenciája, a kapcsolat kör sem. Próbálják ki bátran, nem fognak csalódni!